Stenger Mónika

“Csapat és inspiráló közösség. Mindenkinek megvan a maga helye a szervezeten belül. Mégis jó érzés, hogy a tulajdonosok és a menedzsment is éreztetik velünk, a cégcsoport valahol a miénk is. Támogatják szakmai fejlődésünket, arra inspirálnak minket, hogy új készségekre tegyünk szert, és nem utolsó sorban megbecsülik a munkánkat.”

Stenger Mónika

nemzetközi áruházlánc értékesítési vezető
monika.stenger##kukac##rabalux.com

Győrben, a Széchenyi István Egyetemen szereztem közgazdász diplomát. Pályakezdőként az AUDI Hungária általános beszerzési osztályán helyezkedtem el. A munkám során a mindennapjaim részévé vált az idegen nyelvű környezet és a döntésekkel járó felelősség. Néhány év után azonban magánéletem alakulása Budapestre szólított, és ugyan továbbra is beszerzőként dolgoztam, de gyártó vállalat helyett az FMCG szektorban, a Tesconál. Nagyon más volt, de megérintett a kereskedelem világa.

Minden nap motivált a tudat, hogy hatásom van a vevők választására, hogy alakíthatom a kínálatot és befolyásolhatom a keresletet. A Tescotól a Baumax barkácslánchoz vezetett az utam, ahol - szintén beszerzőként - megismerkedtem a világítástechnika világával és a Rábalux márkával. Tisztán emlékszem arra a telefonhívásra, aminek a hatására újra Győrbe költöztem, és a Rábalux értékesítési csapatának a tagja lettem. Jó pár év eltelt már azóta, mégis azt tapasztalom, hogy a vállalat fejlődésével együtt én is napról napra fejlődni tudok. A folyamatos megújulás, amiben részünk van, megköveteli a kreativitást, a kemény munkát, a kitartást, a rugalmas gondolkodást, de amíg látom, hogy haladunk az együtt kitűzött célok felé, hiszem, hogy jó helyen vagyok.