Nikli Hajnalka

 ÉRTÉKNÖVELÉS az elkötelezett, jól képzett kollégák által.

Nikli Hajnalka

regionális HR vezető
hajnalka.nikli##kukac##rabalux.com

Hiszem, hogy egy cég legnagyobb értékét az elkötelezett, jól képzett munkavállalói jelentik. Az értékes munkatársak képesek hozzáadott értékű munkát végezni és ezáltal a tulajdonosok számára is értéket teremteni.

Lakossági világítástechnikai nagykereskedő cégként azon dolgozunk, hogy a Közép-Kelet-Európai régióban a piaci trendeknek megfelelő, versenyképes árukészletet biztosítsunk kiskereskedelmi partnereink és ezáltal a lakossági fogyasztók számára. Ezt a közös célt egy sokszínű, több kultúrájú nemzetközi csapatként igyekszünk megvalósítani.

A Rábalux csoport működésének egyik fő vezérelve, hogy minden leányvállalati kollégánk magáénak vallja a közös szervezeti értékeinket és ezek mentén dolgozzunk. Közös értékeink: személyes felelősségvállalás, vállalkozói szellem, megújulási képesség, tisztelet és megbecsülés, nyílt kommunikáció, ügyfélközpontúság, szenvedély, a legjobbra való törekvés, büszkeség és csapatszellem.

Az érték-vezérelt munkavégzés egyben a munkához szükséges helyes hozzáállást is tükrözi, valamint segíti a cégcsoportot a közös szervezeti célok elérésében. HR vezetőként ehhez igyekszem egy elérhető, megbízható szakmai partnerséget nyújtani.

Szakmai mottóm: „Úgy bánj a kollégáiddal, ahogy szerinted ők kell, hogy bánjanak a legjobb üzleti partnereikkel.”
(Stephen R. Covey: A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása)

Cégértékek