Méhes Albert

„Egy szervezet nagyságát nem csupán számokkal lehet mérni. Talán nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy egy szervezet igazi nagyságát a tetteiben tükröződő értékein, erényein keresztül lehet csak igazán felmérni. A magam részéről én csak ajánlani tudom e vállalkozást, hiszen az anyavállalattól kapott elfogadás és támogatás sziklaszilárd alapot nyújt a hétköznapokhoz.”

Méhes Albert

ügyvezető igazgató, Ukrajna
albert.mehes##kukac##rabalux.com

Az Ungvári Egyetem Matematika szakán diplomáztam. Pályafutásomat fiatalon, 21 évesen kezdtem. Az évek alatt sikerült különböző területeken szakmai tapasztalatra szert tennem, többek között saját vállalkozást is vezettem. 2004-ben csöppentem bele a világítástechnikai iparágba. Az itt megszerzett tudásomra és tapasztalatomra alapozva 2007-ben a Rábalux cégcsoport akkori ügyvezetése megbízott az ukrán leányvállalat megalapításával és vezetésével. Így büszkén mondhatom, hogy az ukrán leányvállalat megalapításától kezdve felelős vagyok annak sikeres működéséért.

Kitartó munkánk gyümölcse, hogy 2010 és 2013 között az ukrán leányvállalat a hazai versenyben kiemelkedő helyen zárt. 2011-ben az Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara díjjal jutalmazott elismerve azt, hogy az ukrán szervezet hozzájárult az ukrán gazdaság fejlődéséhez. Annak ellenére, hogy tapasztalt vezetőként csatlakoztam a cégcsoporthoz és vágtam bele az ukrán leányvállalat megalapításába, az elmúlt évek alatt rengeteget tanultam. Örömmel tölt el, hogy részese vagyok egy stabil, folyamatosan fejlődő nemzetközi cégcsoport életének, és hiszek abban, hogy a cégcsoporttal együtt még van potenciál az ukrán leányvállalat fejlődésében. Természetesen minden Rábalux leányvállalatnak meg kell küzdenie az országa által diktált kihívásokkal. Így van ez Ukrajnával is, de ez sose szegte lelkesedésünket. Hiszek abban, hogy mindig adódik új lehetőség az életben, mindig van kiút.