Lucian Blaga

„Az ügyfélfókuszú gondolkodásmódot emelném ki. Partnereinknek szakmai alaposságot, proaktivitást és őszinteséget nyújtunk, és minden esetben bizalmat, sőt, esetenként barátságot kapunk cserébe. Ez a nyitott, ügyfélközpontú munka nem csak az üzletnek tesz jót, hanem magának a csapatnak is, hiszen sikereink még jobban összekovácsolnak bennünket.”

Lucian Blaga

ügyvezető igazgató, Románia
lucian.blaga##kukac##rabalux.com

Mindig is az értékesítés világában mozogtam. Eddigi pályafutásom alatt olyan iparágakban volt szerencsém dolgozni, mint a dohányipar, a gyógyszeripar, az építőipar és az építőanyag ipar. Az elmúlt huszonöt évben a román értékesítési piacon közép- és felsővezetői pozíciókban erősítettem nemzetközi cégek csapatát. Karrierem elején a Philip Morris dohánygyártó cégnél helyezkedtem el, ahol tizenhárom évig az értékesítés terültén dolgoztam különböző pozíciókban. A váltást követő tizenkét évben vezetői feladatokat láttam el ingatlan, gyógyszeripari és építőanyag ipari cégeknél. Mielőtt a Rábalux cégcsoporthoz csatlakoztam volna, a román L’Oreal sales divízióját vezettem.

Pályafutásom alatt lehetőségem nyílt nagy nemzetközi cégeknél dolgozni, és ezáltal olyan értékesítési technikákat, módszereket elsajátítani, amelyekre a mai napig szívesen támaszkodom. Megtapasztaltam, milyen kihívásokkal jár a stratégiaalkotás és a stratégia gyakorlatba való átültetése. Lehetőségem nyílt részt venni nemzetközi és helyi márkák építésében is. Vezetőként megtanultam rugalmasan reagálni a változásokra és a legtöbbet kihozni minden szituációból. Az évek alatt tudatosan képeztem magamat: szakmai tudásomat igyekeztem elmélyíteni amellett, hogy vezetőként is fontosnak tartottam a folyamatos tanulást. Hiszek a csapat erejében, ezért is igyekszem vezetőként olyan kapcsolatot kialakítani munkatársaimmal, amely a bizalmon és a jó együttműködésen alapul.